Partners

partners

LOKALE SAMENWERKINGEN

Bij restaurant Waanzinnig zoeken we graag de samenwerking met andere lokale ondernemers. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige samenwerkingspartners.

LOCALS

Bij Koffiebar Locals in het Dwaalgebied kun je genieten van goede koffie, ontbijt en lunch. Hier worden onze Waanzinnig én vegan worstenbroodjes geserveerd. Op onze beurt serveren wij koffie gemaakt van de heerlijke koffiebonen van Stadsbranderij Locals.

HOTEL MERCURE TILBURG CENTRUM

Hotel Mercure Tilburg Centrum vind je aan de Heuvel in Tilburg. Bij Hotel Mercure Tilburg Centrum is een fijne plek in het bruisende hart van Tilburg waar je eindeloos kunt genieten. Geniet hier van onze huisgemaakte Tilburge Kanjer, heerlijk appelgebak met een krokante amandeltopping, of ga voor een Waanzinnig (vegan) worstenbroodje.

LOPERS COMPANY

Voor al je hardloopschoenen, accessoires, kleding en vragen kun je bij Sam en Christ van Lopers Company terecht! Heb jij een gezellig loopgroepje, leuke sportieve vrienden of collega’s en wil je een leuke ochtend/ middag samen bezig zijn, compleet met lunch of diner? Kies dan voor het Waanzinnig Run & Lunch Arrangement van Lopers Company! Zij zetten een supertoffe route uit over een afstand naar keuze, die wordt afgesloten met een diner of lunch bij Waanzinnig.

PATHÉ

Een avondje uit naar Pathé Tilburg wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner. Ga voor een heerlijk 3 gangen menu bij Waanzinnig, inclusief Pathé Voucher voor een perfect avondje uit.

BIJ DE T

Selma Vrinds is gek op thee en chocolade en maker van het product label Bijdethee. Haar bedrijf is ontstaan uit een passie voor styling, eten & drinken, ondernemen, vernieuwing en voornamelijk creatief bezig zijn. Mixen & Matchen op smaak, geur en kleur dat is de kracht van haar thee label Bijdethee. Zo kun jij bij Selma in de winkel je favoriete thee melange samenstellen. Alle kruiden, fruit en specerijen zijn biologisch en de basis theesoorten ook. Alles wordt gemaakt op natuurlijke basis, geen E-nummers en zonder smaak-zoet of kleurstoffen.
Leuk weetje: Selma heeft een speciale Waanzinnige thee samengesteld!

HEB JE OOK INTERESSE?

Zie jij een samenwerking met restaurant Waanzinnig ook wel zitten? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.