Het team

Het team

ONS TEAM

Het team van Waanzinnig bestaat uit leer- werkcoaches en ervaren horecamedewerkers. Samen zorgen zij voor de begeleiding van de deelnemers en zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant.

Bij restaurant Waanzinnig hebben we eigenlijk allemaal een soort duofunctie. Enerzijds zijn we allemaal leer- werkcoaches in de zorg en anderzijds zijn we allround medewerkers in de horeca. Ieder met zijn of haar eigen expertises.

Waar we het meest trots op zijn? De deelnemers! Het is fantastisch om te zien hoe zij zich inzetten en nieuwe uitdagingen vol enthousiasme aangaan om te werken aan hun eigen herstel, werkvaardigheden en persoonlijke doelen. Als er deelnemers uiteindelijk hun persoonlijke doelen behalen, hun traject succesvol doorlopen of zelfs doorstromen naar regulier werk dan zijn we natuurlijk apetrots!

Marre

Leer-werkcoach
Met haar kennis en ervaring op zorg-vlak en enthousiasme, ondersteunt zij de deelnemers in hun weg naar herstel. Ze weet altijd het belang van de deelnemers voorop te stellen en haalt er voldoening uit hen te zien groeien.

KELLY

Leer-werkcoach
Deze creatieve dame brengt een bak aan zorg- én horeca ervaring met zich mee. Naast haar eigen winkel met creatieve dagbesteding, ondersteunt ze ons team en deelnemers in het restaurant. En wist je dat ze ook keigoed kan zingen?

JOYCE

Leer-werkcoach
De jongste van het stel, maar wel al het langst bij Waanzinnig! Met haar positiviteit en doorzettingsvermogen coacht zij de deelnemers op zowel horecavlak als persoonlijk vlak om het maximaal haalbare uit zichzelf te halen.

WIJ ZOEKEN JOU!

Vacature Leer-werkcoach
Wil jij werken op een bijzondere plek waar we onze deelnemers helpen bij het creëren van een goede dagstructuur? En voel jij je thuis in de keuken? Solliciteer dan snel.

AKE

Sous chef
Elk seizoen weet onze chef weer de lekkerste en meest bijzondere (vegan) smaakcombinaties aan onze gasten te presenteren! Dankzij zijn rustige uitstraling en passie voor koken, leert hij onze deelnemers alle facetten van de keukenwerkzaamheden.

KIM

Bedrijfsleider
Eigenlijk ons manusje van alles. Achter de schermen zorgt zij ervoor dat alles op orde is, start (nieuwe) samenwerkingen en acties voor het restaurant. Maar ook regelmatig in de bediening te vinden!