Het team

Het team

ONS TEAM

Het team van Waanzinnig bestaat uit leer- werkcoaches en ervaren horecamedewerkers. Samen zorgen zij voor de begeleiding van de deelnemers en zijn zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant.

Bij restaurant Waanzinnig hebben we eigenlijk allemaal een soort duofunctie. Enerzijds zijn we allemaal leer- werkcoaches in de zorg en anderzijds zijn we allround medewerkers in de horeca. Ieder met zijn of haar eigen expertises.

Waar we het meest trots op zijn? De deelnemers! Het is fantastisch om te zien hoe zij zich inzetten en nieuwe uitdagingen vol enthousiasme aangaan om te werken aan hun eigen herstel, werkvaardigheden en persoonlijke doelen. Als er deelnemers uiteindelijk hun persoonlijke doelen behalen, hun traject succesvol doorlopen of zelfs doorstromen naar regulier werk dan zijn we natuurlijk apetrots!

Anna

Leer-werkcoach
Onze nieuwste aanwinst! Naast haar eigen theatergroep versterkt zij het team met haar creatieve instelling en positieve houding. Met als belangrijkste uitgangspunten humor en iedereen mens laten zijn.

KELLY

Leer-werkcoach
Deze creatieve dame brengt een bak aan zorg- én horeca ervaring met zich mee. Naast haar eigen winkel met creatieve dagbesteding, ondersteunt ze ons team en deelnemers in het restaurant. En wist je dat ze ook keigoed kan zingen?

NIELS

Leer-werkcoach
Terug van weggeweest! Hij focust zich het liefst op de praktijkbegeleiding van onze deelnemers, in de bediening, maar ook voor de keuken draait hij zijn hand niet om! Hij haalt voeldoening uit het zien van de stappen die de deelnemers maken.

BART

Leer-werkcoach
Als barbecue expert zou je denken dat een vegetarische keuken niet helemaal voor hem is weggelegd, maar dat maakt de uitdaging des te leuker! Bij Waanzinnig neemt Bart de keukendeelnemers van Waanzinnig onder zijn hoede.

AKE

Leer-werkcoach
Dankzij zijn rustige uitstraling en passie voor koken, leert hij onze deelnemers alle facetten van de keukenwerkzaamheden. Bovendien weet hij elk seizoen weer de lekkerste en meest bijzondere (vegan) smaakcombinaties aan onze gasten te presenteren!