Herfst kaart

HERFSTMENU

Vanaf 20 oktober serveren wij gerechten van de nieuwe herfstkaart met gerechten passend bij de herfst! Maar ook het vertrouwde 12-uurtje kan natuurlijk niet ontbreken! Dinsdag t/m zaterdag zijn wij vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch.

HERFSTMENU

Vanaf woensdag 19 oktober serveren wij gerechten van onze herfstkaart! Zoals altijd vind je bij restaurant Waanzinnig de heerlijkste veganistische en vegetarische gerechten passend bij het seizoen, die eventueel uit te breiden zijn met vis of met vlees. Voor ieder wat wils dus! Dinsdag t/m zaterdag zijn wij vanaf 17:00 geopend voor diner. In verband met onze deelnemers en hun werktijden nemen wij na 20:00 uur geen nieuwe reserveringen aan.

Wist je dat je bij ons ook kunt binnenwandelen voor het afhalen van maaltijden, worstenbroodjes, borrelplanken of een van onze andere producten van onze waanzinnig @home productlijn. We hopen je gauw weer te verwelkomen bij Restaurant Waanzinnig! Wil je thuis genieten van een Waanzinnig diner? Kijk dan eens naar onze take away opties!

BORREL

VOORGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

NAGERECHTEN