Over ons

Over ons

Waanzinnig betekent aandacht voor onze deelnemers en een (h)eerlijke maaltijd! Het restaurant wordt geheel gerund door mensen met een psychische kwetsbaarheid, allemaal in het bezit van creativiteit en inzet. Zij krijgen begeleiding van leer-werkcoaches en ervaren horecamedewerkers. Hun doel: werkervaring opdoen om richting regulier werk en/of scholing te kunnen gaan of een nuttige daginvulling.

Een bijzondere stek, waar creativiteit, huiselijkheid en medemenselijkheid voorop staan. Restaurant Waanzinnig is een leer- en werkplek voor onze deelnemers. Hier maken deelnemers zich de horecawereld eigen. Dus ook de werkvaardigheden die hierbij horen, zoals werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten.

hart-ziel

HART

& ziel

Wij kijken met een brede blik en geloven in de groei van mens en team. We respecteren kwetsbaarheden en leggen de nadruk op talenten en mogelijkheden. En wat aandacht krijgt, wordt groter, en groter… Voor de deelnemers is hun werk bij Waanzinnig de laatste fase naar reguliere arbeid of een nuttige dagbesteding.

Kortom: bij Waanzinnig serveren we naast eten ook een verhaal. Dit verrijkt onze medewerkers en gasten niet alleen fysiek, maar ook op andere vlakken. Noem het soul food: een gevoel van verbinding, wat de wereld een beetje mooier maakt. Ieder op z’n eigen manier, zonder oordeel. Dat is óók eten bij Waanzinnig!

Be the change you want

to see in the world

– Ghandi